Fan Controller Only Works on High!

Paul D

Casual User
Sep 1, 2010
70
0
Awards
4
Mississauga, ON
0
VetteCoins
157
Car
2000 C5 Coupe
Province / State
Ontario
  • Ontario
  • C5
  • You're 5
  • You're a Regular
Hey everyone! Apologies if this has already been covered, but I tried searching for existing threads on this issue, but couldn’t find anything. Anyway, My AC works ... but only on the high setting. Any advice? Thx!
 

12cents

Regular
Jun 26, 2014
750
913
Awards
6
Far East of Canada
0
VetteCoins
999
Car
Centennial coupe
Province / State
Newfoundland & Labrador
  • You're 5
  • C6
  • NL
  • You're Celebrated
  • You're a Regular
  • You're Liked
Definitely sounds like the resistor. You might have to replace the control itself depending on if the resistor is integral to the unit. Or it could be somewhere else in your circuit (like the fan motor). You will need to double check first. My guess is that it is integral to the control like I mentioned, but double check to be sure.
 

Paul D

Casual User
Sep 1, 2010
70
0
Awards
4
Mississauga, ON
0
VetteCoins
157
Car
2000 C5 Coupe
Province / State
Ontario
  • Ontario
  • C5
  • You're 5
  • You're a Regular
Definitely sounds like the resistor. You might have to replace the control itself depending on if the resistor is integral to the unit. Or it could be somewhere else in your circuit (like the fan motor). You will need to double check first. My guess is that it is integral to the control like I mentioned, but double check to be sure.
Good suggestion, thanks. I'm not going to try to fix myself (not that smart), so taking it in next week I will suggest this as some to consider. Appreciate it.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)